0
  • Ημέρα αφιερωμένη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ήταν η Παρασκευή 15 Μαρτίου για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό.

Από το Αστεροσκοπείο της τοπικής κοινότητας Κρυονερίου που ελέγχει τους δορυφόρους για λογαριασμό της NASA και στέλνει δεδομένα στον ευρωπαϊκό οργανισμό διαστήματος, έως την Αρχαία Δίολκο, ενός θαύματος της μηχανικής από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας, που αναδεικνύεται εκ νέου, και από την ανάγκη βελτίωσης κτιριακών σχολικών μονάδων, έως την επικίνδυνη διάβρωση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, επισκέφτηκε σημαντικά σημεία της Π.Ε. Κορινθίας, προχώρησε σε συναντήσεις με φορείς και με νέες ιδέες και προοπτικές, έδωσε τις απαιτούμενες κατευθύνσεις.

Η ημέρα ξεκίνησε στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, παρουσία και του Δημάρχου, Βλάση Τσιώτου, όπου η διάβρωση των ακτών έχει προκαλέσει πολλές καταστροφές.

Στόχος είναι να τεθεί σε εφαρμογή συνολική μελέτη που θα αποτελέσει και τον οδικό χάρτη για την «αναστήλωση» της παράλιας ζώνης της περιοχής του Δήμου.

 

You may also like

Comments

Leave a reply