0
  • Παρακαλείστε όπως προσέλθετε σε Τ α κ τ ι κ ή (δια ζώσης) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Γ. Γεννηματά 2 στο Κιάτο) την 16η Οκτωβρίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30μ.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν.3852/10 όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τον Ν. 4555/2018 .

Η εν λόγω Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για την λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

α/α Θ Ε Μ Α ΤΑ Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

1. Έγκριση της αριθ. 19/2018 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΜΗΚΩΝΗ» με θέμα: «Περί τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας Κ.Δ.Α.Π.»

2. Έγκριση της αριθ.60 /2023 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκυωνίων» με θέμα: «Τροποποίησης προϋπολογισμού τρέχοντος έτους».

3. Έγκριση του αριθ.7/2023 Πρακτικού Επιτροπής Καταλληλότητας και Εκτίμησης αγοράς, ακινήτου για την «Διαπίστωση Καταλληλότητας & Εκτίμησης Ακινήτων για ανταλλαγή».

4. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Καταλληλότητας και Εκτίμησης αγοράς, ακινήτου για την δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Αρχαίας Σικυώνας – Βασιλικού.

5. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Καταλληλότητας και Εκτίμησης αγοράς, ακινήτου για την δημιουργία χώρου στάθμευσης στην Κοινότητα Μικρού Βάλτου.

6. Έγκριση πρακτικού καταστροφής άχρηστου υλικού 2ου Γενικού Λυκείου Κιάτου.

7. Επί αιτήματος του Συλλόγου «Αδελφότητας Λαυκιωτών» περί, «Παραχώρησης αίθουσας Κοινοτικού Καταστήματος για έδρα του Συλλόγου τους».

8. Επί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Στεναϊτων» περί, «Παραχώρησης αίθουσας Κοινοτικού Καταστήματος για έδρα του Συλλόγου τους».

9. Επί αιτήματος του «Δικηγορικού Συλλόγου» περί, παραχώρησης χρήσης Κλειστού Γυμναστηρίου περιόδου 2023-2024.

10. Επί αιτήματος της χορήγησης άδειας τσιμεντόστρωσης κοινοτικής οδού στην Κοινότητα Ψαρίου .

11. Επί αιτήματος της κ. Τσέκου Ελένης περί «Άδειας τοποθέτησης απαγορευτικών σημάτων εισόδου- εξόδου έμπροσθεν της Οικίας της .

12. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Κοινότητας Κρυονερίου».

13. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Σικυωνίων».

14. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Επισκευή Σχολείου Κοινότητας Μεσινού».

15. Ανάκληση της αριθ. 231/2023 Απόφασης Δ.Σ. και λήψη νέας περί έγκρισης του 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΙΑΤΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΜΕΖΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΛΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΥΤΗΣ».

16. Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε. του έργου με τίτλο: « Ανάπλαση πλατείας Κοινότητας Κρυονερίου».

17. Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε. του έργου με τίτλο: «Οδοποιϊα Κοινότητας Γκούρας».

18. Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε. του έργου με τίτλο: «Οδοποιϊα Κοινότητας Ματίου».

19. Έγκριση του 1ου Α.Π. Ε. & 1ο ΠΚΤΜΝΕ του έργου με τίτλο: «Οδοποιϊα Κοινότητας Γονούσας και Παραδεισίου».

20. Σύσταση επιτροπής Προσωρινής & οριστικής Παραλαβής του έργου : «Αποπεράτωση Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Μεγ. Βάλτου».

21. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & οριστικής Παραλαβής του έργου «Αναβάθμιση περιοχής Πλατανόβρυσης Τ.Κ. Φενεού».

22. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΙΑΤΟΥ Δ.Ε. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ 29ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Δ.Ε. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ».

23. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών και βλαβών από πλημμύρες σε υποδομές της Δ.Ε. Στυμφαλίας και της Δ.Ε.Φενεού του Δήμου Σικυωνίων».

24. «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων και Προϋπολογισμού έτους 2023»,(σύμφωνα και με την αριθ. 10/2023 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής .

You may also like

Comments

Leave a reply