0

Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά, αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στο ThePresident η Ελεάνα Κοτσίρη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επόμενη Μέρα» στον Δήμο Σικυωνίων, με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιστεύο.

  •  Γιατί να ψηφίσουμε τον συνδυασμό σας;

Το έργο που έχει να επιδείξει η υπάρχουσα δημοτική αρχή σε σχέση με τα 13 χρόνια εξουσίας της είναι μηδαμινό. Είναι αποκομμένη από τους δημότες και δεν συμμερίζεται τα καθημερινά προβλήματα τους. Έχει έρθει η ώρα λοιπόν για την «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας από το Κιάτο μέχρι τη Στυμφαλία και τον Φενεό. Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών θα συμμετέχουμε όλοι μαζί ενεργά στα κοινά ως ισότιμα μέλη, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής μας με απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς και στις αρχές της ισότητας και της ισονομίας. Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και όρεξη για δουλειά.

  • Τι Πόλη θα παραδώσετε στους κατοίκους πέντε χρόνια μετά;

Έχουμε δεσμευτεί ότι θα αναδείξουμε με υποδομές και δράσεις την αξιοζήλευτη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου. Ότι θα πραγματοποιήσουμε στοχευμένες παρεμβάσεις όπως για παράδειγμα στην διαμόρφωση και ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου αλλά και όπου αλλού χρειάζεται, εναρμονισμένοι με το φυσικό περιβάλλον. Δέσμευση μας φυσικά αποτελεί και η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και η συντήρηση των υπαρχόντων.

Πέντε χρόνια μετά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πετύχει την επιθυμητή εξωστρέφεια του Δήμου προσελκύοντας επενδύσεις και τουρισμό, αναβαθμίζοντας το ποιοτικό και βιοτικό επίπεδο των δημοτών μας. Θα έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο Δήμο, πρότυπο, ανάλογο των προσδοκιών των κατοίκων του.

  • Γιατί μπήκατε σε αυτόν τον συνδυασμό;

Παρατηρούσα μια αδικαιολόγητη στασιμότητα και μια συστηματική υποβάθμιση του τόπου μας από την υπάρχουσα δημοτική αρχή. Σε μία κομβική για έμενα χρονική στιγμή γνώρισα τον Δημήτρη Πιστεύο, έναν άνθρωπο με κοινωνικό πρόσημο, όραμα και αγάπη για τον τόπο του. Με ενέπνευσε και συντάχθηκα δίπλα του γιατί πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις για το μέλλον των παιδιών μας!

  •  Γιατί να επιλέξουν προσωπικά εσάς οι ψηφοφόροι;

Είμαι κάτοχος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του ΕΑΠ «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών” και Μεταπτυχιακού τίτλου στην «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία». Υπηρέτησα στο Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1999 έως το 2021 και είχα την τιμή να συμμετέχω σε διάφορες επιτροπές του Υπουργείου έχοντας ως συνεργάτες αξιόλογους ανθρώπους. Πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα τον τόπο μου. Από το 2021 υπηρετώ στην ΔΟΥ Κορίνθου και διαμένω πλέον μόνιμα με την οικογένεια μου στην Αρχαία Σικυώνα-Βασιλικό. Έχω την τεχνογνωσία και την εμπειρία να προσφέρω τα μέγιστα στο κεφάλαιο «Αθλητισμός του Δήμου μας».

Έχω αγάπη και όρεξη για να προσφέρω στο Δήμο μου!!

 

πηγή: thepresident

You may also like

Comments

Leave a reply