0

Έχουν περάσει 4 ημέρες από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Πιστεύο στον Δήμο Σικυωνίων και όμως, το πρώτο θέμα συζήτησης στον Φενεό, στην Στυμφαλία και στο Κιάτο, εξακολουθεί να είναι η άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε κάνει λόγο, όχι για εγκαίνια μίας παράταξης, αλλά για τα “αποκαλυπτήρια” αυτής. Ακριβώς αυτό έγινε, αφού η βραδιά των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου και παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Επόμενη Μέρα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Πιστεύο ήταν αποκαλυπτική!

Κοινό μυστικό, όπου στεκόσουν και όπου βρισκόσουν, ήταν η αναμονή όλων για την πρώτη εμφάνιση στο “μπαλκόνι” του Δημήτρη Πιστεύου και η δυναμική που θα μπορούσε  να παρουσιάσει, όπερ και εγένετο. Μία εκδήλωση, τυπικά πολιτική μετατράπηκε σε γιορτή, σε γιορτή της Δημοκρατίας και όπως έδειξε ο Δημήτρης Πιστεύος, δεν αρκείται μόνο σε μία μέρα για αυτή την γιορτή (ημέρα εκλογών).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος, εντυπωσίασε με την πρώτη “μπαλκονάτη”  εμφάνιση του, με τον λόγο του, την απλότητα του, την αμεσότητα του, τα ξεκάθαρα λόγια του, τα “λόγια καρδιάς” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε…

Αναμφισβήτητα, όχι μόνο «κέρδισε τις εντυπώσεις», όπως θα λέγαμε με ένα κλασικό κλισέ, αλλά “έκλεψε” καρδιές με τον αληθινό συναισθηματικό του λόγο, “γοήτευσε” με την προσωπικότητα του, “άγγιξε” ψυχές και τις γέμισε ελπίδα και πίστη ότι η επόμενη μέρα του Δήμου Σικυωνίων, θα είναι μία διαφορετική, πολύ καλύτερη μέρα για όλους τους δημότες και όπως είπε χαρακτηριστικά «εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή».

 

 

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος και πιθανόν ξαφνιασμένος από το μέγα πλήθος – ούτε οι διοργανωτές ήταν προετοιμασμένοι μάλλον, για την τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου- αλλά και από το μέγα πάθος που επέδειξε ο κόσμος, ξεκαθάρισε ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει στον τόπο που τόσο πολύ αγαπά! Ευχαρίστησε σε όλους τους τόνους, συναισθηματικά πολύ φορτισμένος, όλους αυτούς που τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν στην απόφασή του αυτή, τον στηρίζουν και δίνουν μαζί του αυτόν τον δύσκολο μα πάνω από όλα “καλό και τίμιο” εκλογικό αγώνα! 

Λογικό και επόμενο λοιπόν, ενώ οι μέρες τρέχουν προς την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, τα πηγαδάκια στις πλατείες, στους καφενέδες, στα μπαράκια και στις γειτονιές, να συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να μιλούν για την “γιορτή” της Δημοκρατίας, για την “αποκάλυψη” Δημήτρης Πιστεύος και για το ότι άλλο σημάδεψε την μεγάλη βραδιά της «Επόμενης Μέρας», αλλά και για την δυναμική του συνδυασμού που βαίνει αυξανόμενη και την παράσταση νίκης που φέρνει αυτή.

 

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA