0

Εκ των πραγμάτων, για μια γυναίκα είναι δύσκολο να ασχοληθεί με την πολιτική και τα κοινά, γιατί πρέπει να καταφέρει να συγκεραστούν πολλές διαφορετικές εκφάνσεις στην καθημερινότητα της, καθόσον έχει πολλαπλούς ρόλους, ως σύζυγος, μητέρα και εργαζόμενη. Εφ’ όσον μάλιστα αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά πρέπει να παλέψει σκληρότερα για να αποδείξει ότι είναι ικανή και να μην επαναπαυθεί στις δάφνες της. Εξάλλου οι γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να εμφορούνται από ιδανικά και αξίες, να είναι θωρακισμένες ηθικά και να έχουν μια επαγγελματική και κοινωνική πορεία.

??????????

 

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού «Πελοπόννησος Μπροστά» Γεωργία Σιάτου – Χανιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έτσι λοιπόν μετά από πολύ σκέψη και αφού για ένα διάστημα είχα κάνει ένα βήμα πίσω από την ενασχόληση μου με τα προβλήματα των συμπατριωτών και του τόπου μου λόγω παιδιών και οικογενειακών υποχρεώσεων, αποφάσισα να συμμετάσχω σ’ αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Την συμμετοχή μου στον συνδυασμό ‘Πελοπόννησος μπροστά’ δεν την βλέπω ως δημόσιες σχέσεις και μέσο προβολής αλλά ουσιαστικά.

Και ουσία για μένα σημαίνει δουλειά, καλή γνώση των θεμάτων που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής μας, διάθεση για προσφορά,  διεκδίκηση και αποτελεσματικότητα, στοιχεία που αποτελούν θεμέλια της δίκης μου πορείας.

Θα αναλάβω την ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων, και ειδικότερα ότι σχετίζεται με τις σπουδές μου ,που απασχολούν τους συμπολίτες μου ως η νεότερη του ψηφοδελτίου, με την ενεργή και γόνιμη συμμετοχή μου στα περιφερειακά δρώμενα θα βοηθήσω στην πρόοδο της κοινωνίας και κατ’ επέκταση της παρτίδας μας»

 

πηγή: loutraki365

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA