0
  • Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το “Athens Flying Week“, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, στο αεροδρόμιο της Τανάγρα με χιλιάδες επισκέπτες να παρακολουθούν το εντυπωσιακό θέαμα.

Δεξιοτέχνες πιλότοι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια μοναδική επίδειξη στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας και προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα στον ουρανό της Βοιωτίας.

Χιλιάδες επισκέπτες

Φέτος, εκτός από τους συμμετέχοντες και το ελληνικό κοινό που θα παρακολουθήσουν το Athens Flying Week αναμένονται από το εξωτερικό περίπου 7.000 επισκέπτες.

Στη φετινή διοργάνωση, οι Fursan Al Emarat, οι «Ιππότες» από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λαμβάνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του σμήνους – που αποτελείται από επτά Aermacchi MB-339 NAT – στην Ευρώπη.

Οι σημαντικότερες συμμετοχές

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εφετινή Athens Flying Week – Tanagra International Airshow, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

– Το εντυπωσιακό Rafale Solo Display «Black Seven II» από τη Γαλλία με τον νέο επετειακό του διάκοσμο

– Το πανίσχυρο Eurofighter Typhoon Solo Display από τη Σαουδική Αραβία για πρώτη φορά στον ουρανό και την πίστα της Τανάγρας

– Τα μοναδικά F-16 «Dream Viper» από το Βέλγιο με την εντυπωσιακή πράσινη Οχιά και το κόκκινο «Dannebrog 800» από τη Δανία.

Ωστόσο, η έκπληξη της χρονιάς, είναι ότι στην Τανάγρα βρίσκεται το αμερικανικό F-35, ώστε το ελληνικό κοινό να δει για πρώτη φορά από κοντά το υπερσύγχρονο Stealth αεροσκάφος.

πηγή: in.gr

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΔΙΕΘΝΗ