0

Με μία ανάρτηση στην σελίδα στο Facebook  Δήμος Σικυωνίων – Καθημερινότητα (δείτε ΕΔΩ) η ΔΕΥΑΣ, ο Δήμος Σικυωνίων ή όποιος υπογράφει αυτή την ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ενημερώνει τους πολίτες του Κιάτου, του Κάτω Διμηνιού, του Διμηνιού, του Λαλιωτίου, του Πασίου και του Μουλκίου ότι το “νερό στις βρύσες” είναι προσωρινά ακατάλληλο προς πόση! !!

Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι είτε η ΔΕΥΑΣ, είτε ο Δήμος Σικυωνίων, τρεις (3) ώρες μετά την ανάρτηση της συγκεκριμένης σοβαρότατης έκτακτης ανακοίνωσης, σε μόλις μία σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει αποστείλει σχετικό δελτίο τύπου στα τοπικά μέσα έτσι ώστε ο πολίτης να πληροφορηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και άμεσα για την ακαταλληλότητα του νερού προς πόση.

Ακόμη χειρότερα όταν αυτή η έκτακτη ανακοίνωση, όπως την βλέπουμε στο διαδίκτυο,  δεν έχει… εκδότη (υπογραφή δηλαδή), ημερομηνία και ώρα! Ελπίζουμε οι αρμόδιοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να προχωρήσουν άμεσα στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να υπάρξει σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση προς τους πολίτες, από την μεριά μας αδυνατούμε να πιστέψουμε το ενδεχόμενο ύπαρξης όποιας τυχόν σκοπιμότητας!

You may also like

Comments

Leave a reply