0
  • Σε μια άνευ προηγουμένου δημόσια τοποθέτηση προκειμένου να εμφανίσει εαυτόν ως άμεμπτο και αμόλυντο και τα στελέχη που προσχώρησαν στην παράταξή του ως άμοιρα ευθυνών , προχώρησε χθες το μεσημέρι ο επικεφαλής της Πνοής ,Νίκος Σταυρέλης.

 Μην μπορώντας άλλως να αντιμετωπίσει την αλήθεια που ο δήμαρχος Κορινθίων από την αρχή της συνεργασίας του με στελέχη άλλων παρατάξεων είχε πει- αλήθεια δεν το θυμούνται;-  πως δηλαδή πρόκειται για πολιτική συμφωνία προκειμένου να διοικηθεί ο δήμος προβλέποντας μάλιστα πως ένα έτος πριν τις εκλογές αυτά τα στελέχη θα αποχωρήσουν – κάποια βέβαια αποχώρησαν και μάλιστα διαμαρτυρόμενα 2 μήνες πριν τις εκλογές  απαξιώνοντας οι ίδιοι τις αναφορές τους περι διαφωνιών στην διοίκηση και ασυνεννοησίας , ο Νίκος Σταυρέλης προχώρησε σε ΨΕΥΔΕΙΣ αναφορές που εμπαίζουν τους Κορίνθιους πολίτες, τους υποτιμούν και τους προσβάλλουν!  

Σε Δελτίο Τύπου της παράταξής του αναφέρεται πως «όλοι οι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν θέση ευθύνης ήσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία άμισθοι, είτε προερχόντουσαν από την παράταξη του κ. Νανόπουλου (Κουτσογκίλας, Παπαδημητρίου), είτε από την παράταξη του κ. Καλλίρη, είτε του πρώην Δημάρχου»

 Τα οικονομικά στοιχεία, διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες τον διαψεύδουν πανηγυρικά και τα παραθέτουμε.

 

You may also like

Comments

Leave a reply