0

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων «Πολιτιστικές Διαδρομές 2023», το ΚΕ.Π.Α.Π. διοργανώνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 21:30, στον Φλοίσβο, συναυλία με τον Γιάννη Κότσιτρα, την Δήμητρα Μπουλούζου και την Μυρτώ Βασιλείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου από την άλλη, άδραξε της ευκαιρίας και συνυπολογίζοντας την προσέλευση του κόσμου, πήρε την απόφαση να κρατήσει τα μαγαζιά της πόλης ανοιχτά, ώστε η αγορά να συμβάλλει στο γεγονός της μεγάλης συναυλίας και να προσδώσει στην βραδιά της 10ης Αυγούστου γιορτινό χρώμα!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενημερώνει τα μέλη του ότι την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης της Κορίνθου, θα παρταθεί έως τις 23:00 λόγω πραγματοποίησης  συναυλίας με τον Γιάννη Κότσιρα συτην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Ο Γιάννης Κότσιρας, ετοίμασε τις βαλίτσες του για να συναντήσει το κοινό του σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο. Με τις μοναδικές του ερμηνείες και το πλούσιο ρεπερτόριό του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, θα βρεθεί κοντά στους “φίλους” του στην Κόρινθο μαζί με την Δήμητρα Μπουλούζου και την Μυρτώ Βασιλείου…

 

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA