0
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει τη 19η Ημέρα Καριέρας Κορινθίας το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00) στο ξενοδοχείο Club Hotel Λουτράκι (Ποσειδώνος 48, Λουτράκι, 20300), με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.
Έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις με πάνω από 700 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-korinthia-2023?fbclid=IwAR1JyDk_wlh3Wf1UCqx1caMU32AvzfrhyR_6tkax5WV3ODrtGoAXBjmN8HM

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA