0
  • Επίσημα ανακοίνωσε σήμερα την εκ νέου υποψηφιότητά του, από το εκλογικό τμήμα στο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

“Επέλεξα τη σημερινή μέρα για να μην κατηγορηθώ για κανενός είδους πολιτική ιδιοτέλεια, ότι περίμενα τα αποτελέσματα και να εκφραστώ”, είπε ο κ. Νίκας, μετά από το σχετική ερώτηση, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο ανακοίνωσε σήμερα, ημέρα των εθνικών εκλογών, την υποψηφιότητά του.

Πρόσθεσε ότι “υπάρχει η δήλωση του πρωθυπουργού, όλοι οι εν ενεργεία περιφερειάρχες δικαιούνται να είναι υποψήφιοι”, σημειώνοντας ότι “σε αυτό το πλαίσιο κινούμαι”

Ο περιφερειάρχης κ. Νίκας, πλαισιωμένος από τους γιους του, είπε ακόμη: “Όπως ξέρετε είμαι αυτοδιοικητικός, έχω συγκεκριμένη ιδεολογική άποψη από την οποία δεν έχει αποστεί ποτέ.

Έχω υπηρετήσει τρεις θητείες ως δήμαρχος Καλαμάτας, τώρα είμαι περιφερειάρχης και αποφάσισα σε συνεργασία με τους συνεργάτες μου να εκτεθώ στις εκλογές στις αρχές Οκτωβρίου. (…)

Έχουμε οργανωθεί σχετικά, έχουμε έναν κόσμο που θα τον παρουσιάσουμε όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνο. Το βραδινό αποτέλεσμα θα κρίνει και την πορεία των αυτοδιοικητικών πραγμάτων.

Ως εκ της θέσεώς μας πρέπει να έχουμε ευρύτερες αναφορές και προς τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς”.

Αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές ο κ. Νίκας σημείωσε ότι η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι η πολιτική ένταση της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων κεντρικά δεν μεταφέρθηκε στο επίπεδο των ψηφοφόρων”.

 

πηγή:kalamatajournals

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA