0
  • Κατεβασμένα κεφάλια. Απόλυτη ησυχία. Πίκρα. Όλα αυτά τα έβλεπε κάποιος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του Final Four. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως δεν ήθελε να βλέπει τίποτα από όλα αυτά.

Σύμφωνα με το SPORT 24, ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” έδωσε μία εμπνευσμένη ομιλία στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

Στάθηκε στην σπουδαία προσπάθεια της ομάδας όλη την σεζόν. Τις λεπτομέρειες που δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού στο τέλος.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πρωτάθλημα της Basket League. Και κατέληξε λέγοντας ότι όλοι πρέπει να είναι περήφανοι για ό,τι πέτυχαν, προσθέτοντας ότι δεν θέλει να βλέπει κατεβασμένα κεφάλια.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στους παίκτες του:
Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τον σεβασμό μου για την προσπάθειά σας όλη την σεζόν. Ήταν μία σπουδαία σεζόν.

Ήταν μία σπουδαία ομάδα. Προηγούμασταν στο σκορ για όλο τον αγώνα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες ήταν ενταντίον μας στο τέλος, για να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.

Κατά την γνώμη μου, πολλές φορές η προσπάθεια είναι επίπονη και ανυπόφορη για να το συνειδητοποιήσεις, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το μπάσκετ.

Και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό. Από την δική μου πλευρά, ακόμα και τώρα, στον ημιτελικό, σε όλη την σεζόν και σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν δείξατε ότι είστε ομάδα, ότι είστε καταπληκτικοί συμπαίκτες.

Θυσιάσατε τους εαυτούς σας για την ομάδα και αυτό είναι κάτι για το οποίο όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι ευγνώμων.

Ξέρω πως είναι δύσκολο αυτή την στιγμή για να το πω, αλλά έχουμε ακόμα έναν τίτλο για να πάρουμε, σε έναν μήνα από τώρα.

Για ακόμα μία φορά θα μείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας θα είναι ενωμένη και θα πολεμήσουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Ακούστε, κάντε μου μία χάρη. Μην έχετε κατεβασμένα τα κεφάλια σας. Ας έχουμε περηφάνεια για ό,τι πετύχαμε φέτος. Ψηλά τα κεφάλια“.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: news247

You may also like

Comments

Leave a reply