0

 

Στις 22 Απριλίου η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βέλου Βόχας συμμετέχει στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συντονίζει και διευθύνει η Γκρέκα Πετούμενου.

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος πραγματοποιεί το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Απριλίου 2023 στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το Φεστιβάλ αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες, αλλά και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών.

Στην σκηνή του Μεγάρου πρόκειται να εμφανιστούν Πολυφωνικές Χορωδίες, Φιλαρμονικές Μπάντες, Παραδοσιακές και Κλασικές Ορχήστρες, Jazz Bands, κιθαριστικά και κρουστά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 2.500 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική για την Ελλάδα πανδαισία οργάνων, ήχων και φωνών.

πηγή: neovelo2013

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA