0

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 1-4-23 η παρουσίαση του 1ου τόμου της «Κορινθιακής Επετηρίδας» των εκδόσεών μας. Στη φιλόξενη και όμορφα διαμορφωμένη θεατρική αίθουσα του συλλόγου «Φίλοι γραμμάτων και τεχνών, Λύσιππος» οι ομιλητές ανέπτυξαν με συντομία και σαφήνεια τα άρθρα του τόμου.

Ομιλητές ήταν τα μέλη της επιστημονικής – συντακτικής επιτροπής: Γιάννης Λώλος, αν. καθηγητής αρχαιολογίας Παν/μιου Θεσσαλίας, Γιώργος Νικολάου, αν. καθηγητής νεότερης ιστορίας Παν/μιου Ιωαννίνων και Αριστείδης Δουλαβέρας, τ. αν. καθηγητής λαογραφίας Παν/μιου Πελοποννήσου. Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων Γιάννη Μπάρτζη για το χαιρετισμό του.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους που με την παρουσία τους μας τίμησαν και μας στήριξαν ηθικά και υλικά με την αγορά του τόμου. Μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία αυτή. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ουσιαστική συζήτηση, όπου συμμετείχαν αρκετοί από τους παρισταμένους. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε όλους.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA