0

Η πρώην βουλευτής Κορινθίας και σημερινή σύμβουλος του Πρωθυπουργού, για θέματα χωροταξίας, κυρία Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Εν Δήμω». Σε αυτό το ελεύθερο βήμα διαλόγου και προτάσεων, η συζήτηση σε πολλά σημεία της πήρε “φωτιά”, με την σύμβουλο του Πρωθυπουργού να υπερασπίζεται με σθένος το κυβερνητικό έργο αλλά και να ρίχνει τα “καρφιά” της στην αντιπολίτευση.

Ξεκαθάρισε ότι στις επικείμενες εκλογές οι πολίτες έχουν να συγκρίνουν… έχουν να συγκρίνουν την 4ετία ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα με την 4ετία της Ν.Δ του κ. Μητσοτάκη. Έχουν τα πεπραγμένα των διακυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη έτσι ώστε, ο κάθε πολίτης με ελεύθερη βούληση πάνω από την κάλπη, να κάνει την επιλογή του.

Πραγματικά καταιγιστική η κ. Σούκουλη σε πολλά σημεία της συζήτησης, δεν άφησε τίποτα αναπάντητο. Αγροτικά ζητήματα και αγροτική πολιτική, ΕΛΓΑ και αποζημιώσεις, ανάπτυξη και ακρίβεια, εκλογικές συνεργασίες αλλά και η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, είναι ενδεικτικά μερικά από τα θέματα της εξαιρετικά “ζωηρής” συζήτησης…

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA