0

Ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας, προοπτικής. Ένα μήνυμα μίας γενιάς που ζητά αλλαγή παραδείγματος στον τόπο, στην άσκηση της πολιτικής, στην βελτίωση των κακώς κείμενων της χώρας.

Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο η νεολαία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία βρίσκεται σε σοκ. Η τραγωδία των Τεμπών έχει επισκιάσει κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής. Ο θυμός, η οργή και η απογοήτευση έχουν διαδεχθεί τη βουβαμάρα και τη θλίψη. Το πένθος είμαι τόσο έντονο που δονεί την ατμόσφαιρα. Μια φράση ακούγεται σε κάθε παρέα, σε κάθε οικογενειακό τραπέζι, σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο, σε κάθε πορεία και συγκέντρωση.

Φτάνει πια!

Η σκληρή συνειδητοποίηση ότι η ζωή μας εξαρτάται από καθαρή τύχη έχει ξυπνήσει κάθε έναν από εμάς. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία περισυλλογής και πένθους νιώθουμε πως έχουμε καθήκον και χρέος προς όσους χάθηκαν, να μην μείνουμε σιωπηλοί.

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενώνει τη φωνή της με όσους νιώθουν αποκλεισμένοι, προδομένοι, απογοητευμένοι και αναζητούν πολιτική διέξοδο. Φτάνει πια με τη κυβερνητική υποκρισία, με τη φαιδρή επικοινωνιακή διαχείριση κάθε σκανδάλου και κάθε τραγωδίας, με την αντιμετώπιση του κράτους ως λάφυρου εξουσίας, με την κοινωνία των δύο ταχυτήτων, με την τοξικότητα και τις τεχνητές πολώσεις.

Υπάρχει ελπίδα; Ναι, πάντα υπάρχει.

Και η πολιτική είναι κομμάτι της λύσης και όχι του προβλήματος. Η χώρα χρειάζεται μια αλλαγή παραδείγματος, μια αλλαγή που θα συμπεριλαμβάνει και θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Και αυτό δεν γίνεται δίχως μάχη, δίχως πολιτική σύγκρουση. Είμαστε έτοιμοι να τη δώσουμε. Ας κάνουμε το θυμό μας καύσιμο αλλαγής.

πηγή: thesocialist

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ