0

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ OPEN MALL ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΧΑΝΕΤΑΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ

Χορτάσαμε υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα από το Δήμαρχο. Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο Δήμος από την μία πλευρά μένει στάσιμος και από την άλλη χάνει χρήματα.

  • Μία από τα ίδια και χειρότερα. Σε λίγους μήνες τελειώνει η θητεία της Δημοτικής Αρχής.

Ένα έργο με χρηματοδότηση 1.500.000 € από το Υπουργείο Ανάπτυξης με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και την προηγούμενη Κυβέρνηση (28/6/2019) για το Κέντρο της πόλης της Κορίνθου.

  • Όλοι οι Δήμοι εκτελούν τα έργα ανάπλασης των εμπορικών κέντρων τους και εμείς ακόμα δεν έχουμε εγκρίνει και παραλάβει τη μελέτη.

Δικαιολογίες δε χωρούν. Τα Τρίκαλα, η Τρίπολη, η Ιεράπετρα, η Άρτα, η Πρέβεζα, η Μεσσήνη, η Κυπαρισσία, η Βάρδα, τα Χανιά και τόσες άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα υλοποιούν και τελειώνουν τα σχετικά έργα.

Ο Δήμος Κορινθίων μετά από τέσσερα χρόνια ακόμα κοιτάζει από μακριά τις μελέτες.

  • Διαψεύστηκαν οι επανειλημμένες δηλώσεις του Δημάρχου (24/11/20, 17/5/21) ότι το έργο θα εκτελεστεί το 2021. Στη συνέχεια έγινε το 2022. Ακολούθως έγινε το 2023. Πέρασαν τρεις μήνες από τη τελευταία του δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο (30/12/2022) κατά την έγκριση του προϋπολογισμού ότι το έργο δημοπρατείται σε ένα μήνα.

Και φυσικά δε συζητάμε για τις δεσμεύσεις του Δημάρχου ότι θα ενταχθεί και η Δημοτική Αγορά, αλλά και το υπόλοιπο εμπορικό κέντρο, που σήμερα είναι εκτός πλάνου.

Πλήρης ανικανότητα.

  • Το χειρότερο όλων είναι ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τη χρηματοδότηση σαν Δήμος.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA