0

Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου
Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος


Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α` και Β`, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος».

Στις δύο αυτές διοργανώσεις, θα συμμετέχουν συνολικά 341 τζουντόκα (180 στο Π/Κ Β` από 54 σωματεία, 161 στο Π/Κ Α` από 52 σωματεία), οι οποίοι εξασφάλισαν το «εισιτήριο» μέσω των προκριματικών φάσεων που έγιναν σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα στις αρχές του χρόνου.

Την πρώτη ημέρα (Σάββατο) θα γίνουν οι αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων Β`, ενώ την επομένη των παίδων-κορασίδων Α`. Και τις δύο ημέρες, ο αγώνες εκκινούν στις 10:00.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

«Το Λουτράκι θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης της μετέπειτα καριέρας των συμμετεχόντων, γι` αυτόν τον λόγο νοιώθουμε τυχεροί που ως διοίκηση της ΕΟ Τζούντο, τους δίνουμε αυτήν την ευκαιρία μέσω ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος», αναφέρει στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν καλή επιτυχία και να ευχαριστηθούν τους αγώνες.

You may also like

Comments

Leave a reply