0

ΠΟΝΑΜΕ ΟΛΟΙ !!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΟΙ   1/3/23

Με αυτή την φράση κλίνει το βίντεο των 2 λεπτών και 23 δευτερολέπτων που δημιούργησαν μαθητές και καθηγητές από το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις Καλλιάνων Κορινθίας. Με αυτήν την δράση απότισαν φόρο τιμής για τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. 

Αυτή η ανείπωτη τραγωδία, αυτό το τραγικό γεγονός που έχει προκαλέσει απίστευτο θρήνο στο πανελλήνιο, έχει απλωθεί ως πένθιμο πέπλο σε ολόκληρη την χώρα, έχει καταρρακώσει την ψυχολογία μικρών και μεγάλων, δεν γινόταν να μην ευαισθητοποιήσει μαζικά μαθητές, φοιτητές, συνδικαλιστές, τον απλό λαό που με κάθε τρόπο εκφράζουν τον πόνο τους, φωνάζουν ένα τεράστιο “Γιατί”, δίνουν δύναμη στους τραυματίες και αποχαιρετούν τόσες αδικοχαμένες ψυχές, τόσα αγγελούδια που δε πρόφτασαν να ανοίξουν τα φτερά τους.

Τα παιδιά για τα παιδιά… που τόσο ανέλπιστα, τόσο άδικα, τόσο τιποτένια, τόσο αισχρά δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν, τα παιδιά για τους γονείς… που άφησαν τα δικά τους παιδιά χωρίς την στοργική αγκαλιά τους, τα παιδιά για τους φίλους… που δεν θα ξανασμίξουν, δε θα χαμογελάσουν ξανά σαν μία παρέα…

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA