0

Οι Απόκριες είναι μια περίοδος χαράς και διασκέδασης, με τις μεταμφιέσεις να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους, και να χαρίζουν ενίοτε, γερές δόσεις γέλιου. Ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις των φετινών Αποκριών βρίσκεται σίγουρα και αυτή του Δημάρχου Σικυωνίων, Σπύρου Σταματόπουλου, που έκανε μία εμφάνιση που σίγουρα ξεχωρίζει.

Με αρκετό χιούμορ, αλλά και νοσταλγική διάθεση, ο Δήμαρχος γύρισε για λίγο στο παρελθόν, και ντύθηκε Στάθης Ψάλτης, από τις ταινίες της δεκαετίας του 1980.

Με look που παραπέμπει σε ταινίες όπως «Καμικάζι, αγάπη μου», αλλά και το «Κλεφτρόνι και Τζέντλεμαν», η εμφάνισή του έκλεψε σίγουρα την παράσταση, ενώ καταχειροκροτήθηκε και από τους χρήστες των social media, που έσπευσαν να τον επαινέσουν.

Φυσικά, η εμφάνιση του Δημάρχου Σικυωνίων δεν άργησε πολύ να κάνει τον γύρο των social media και να γίνεται viral.
Βέβαια εδώ να τονίσουμε, ότι προφανώς εκ παραδρομής, σε πολλά ΜΜΕ και στα social media, αναφορά γίνεται για τον Δήμαρχο Κιάτου. Φυσικά και ο κ. Σταματόπουλος είναι Δήμαρχος Σικυωνίων και όχι μόνο της πόλης του Κιάτου… αυτό όμως μάλλον θα πρέπει να το “δει” ο Δήμαρχος, να αδράξει της ευκαιρίας για προβολή του Δήμου Σικυωνίων στα ΜΜΕ, μετά την άκρως επιτυχημένη καρναβαλική του εμφάνιση, και να μην μείνει η έως τώρα εντύπωση ότι είναι Δήμαρχος της πόλης του Κιάτου!

You may also like

Comments

Leave a reply