0

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε το πρόσωπο της ημέρας χθες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ακύρωση του άλματός του λόγω… παπουτσιών. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε την απάντηση εντός του στίβου και στο μίτινγκ του Λιεβέν, όπου κατέρριψε τρεις φορές την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2023 στα τέσσερα πρώτα άλματά του. Και απέδειξε ότι κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Το Twitter αποθέωσε τον αθλητή.

Το hashtag #tentoglou κατέκτησε την κορυφή στην Ελλάδα και αρκετά σχόλια ήταν… επικά. «Ψιτ εκεί παγκόσμια ομοσπονδία πώς σε λένε! Το 8.41 είναι έγκυρο ή να το πηδήξει και με γόβες;» γράφει ένας χρήστης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τα 8,32μ. και 8,37μ. πέταξε στα 8,41μ. στο τέταρτο άλμα του ξεπερνώντας ακόμη και το 8,40μ. που του πήρε πίσω η παγκόσμια Ομοσπονδία λόγω των παπουτσιών του.

Η απάντηση του Τέντογλου στη “βροχή” σχολίων
«Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για τα epic σχόλια» έγραψε σε instastory στο instagram.

Στα αγγλικά έγραψε: «Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί μεγάλοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Είστε οικογένεια για εμένα».

πηγή: enikos

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA