0

Τις Αρχές, τους φορείς, τους πολίτες, τους συνεργάτες, αντιδημάρχους, και τοπικούς προέδρους, δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής παρατάξεων υποδέχτηκε χθες πρώτη ημέρα του νέου έτους, στο Δημαρχείο της Κορίνθου ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος προκειμένου να ανταλλάξει μαζί τους ευχές για το 2023! Ο Δήμαρχος, έχοντας και την ονομαστική του εορτή δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχές όλων για υγεία, ευημερία, δημιουργικότητα και προκοπή.

Μεταξύ των όσων τον επισκέφθηκαν ήταν ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Ταγαράς, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κόρκα, Βυτινιώτης και Γκιολής, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κόλλιας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντός.

Νωρίτερα ο κ. Δήμαρχος είχε παραστεί στην δοξολογία για την υποδοχή του έτους στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ι.Μ. Κορίνθου από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη ενώ μετέβη και στο Διοικητήριο της Π.Ε Κορινθίας στην οδό Κροκιδά προκειμένου να απευθύνει τις ευχές του στους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες και τους συνεργάτες τους.

You may also like

Comments

Leave a reply