0

Σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, τα Τρίκαλα, στήνεται τα τελευταία δέκα χρόνια ένα απόλυτα παραμυθένιο σκηνικό για να «ντύσει» τις ομορφότερες, χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των μικρών, αλλά και των μεγάλων, επισκεπτών.

Ο Μύλος των Ξωτικών αποτελεί, πλέον, σύμβολο της πόλης και προσφέρει μία φανταστική εμπειρία, η οποία αποκτά έναν όμορφο, επιμορφωτικό χαρακτήρα που ξεφεύγει από τις παραδοσιακές, χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες. Μέσα στα όμορφα κάστρα του χωριού θα συναντήσετε γενναίους ιππότες και παιχνιδιάρικα ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη, αλλά και ένα μαγικό πηγάδι ευχών που θα «ακούσει» τις επιθυμίες σας.

Αληθινό highlight το γεγονός ότι κάθε θεματική ενότητα του πάρκου είναι αφιερωμένη σε ένα κεφάλαιο γνώσης για τα παιδιά, όπως οι ιστορίες που αφορούν στην ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του νερού στην καθημερινότητα μας, την μεγάλη αξία του περιβάλλοντος στη ζωή μας, αλλά και τη σπουδαιότητα της μεγάλης, ανιδιοτελούς αγάπης.

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να χαθείτε σε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης στα παιχνίδια του λούνα παρκ, να κάνετε πατινάζ στο Λευκό Παλάτι των Ξωτικών, να αγοράσετε αναμνηστικά και όμορφα δώρα στην χριστουγεννιάτικη αγορά, να δοκιμάσετε λιχουδιές στο εργαστήριο της σοκολάτας και να μάθετε τα πάντα για των ξεχωριστό κόσμο των μανιταριών, στο Μουσείο Μανιταριών που λειτουργεί μέσα στο πάρκο.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτός μέχρι την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου του 2022, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Χαριτωμένη και πολύ ασφαλής λεπτομέρεια το γεγονός ότι στην είσοδο το κάθε παιδί θα πάρει ένα στρογγυλό αυτοκολλητάκι με το όνομα του προκειμένου να το κολλήσει στο μπουφάν του και να μπορέσει να εντοπιστεί γρήγορα σε περίπτωση που απομακρυνθεί έστω και στιγμιαία από την οικογένεια του.

πηγή: travel

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ