0

Είναι και πάλι αυτή η εποχή του χρόνου: οι δρόμοι γεμίζουν με γιορτινά φώτα, η μυρωδιά του ζεστό κρασιού και των μπισκότων είναι στον αέρα και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες είναι παντού. Καθώς πλησιάζει η εποχή των Χριστουγέννων, πλησιάζουν και οι πολυάριθμες χριστουγεννιάτικες αγορές.

Η Winter Wonder Market στο Brussles φιλοξενεί 270 περίπτερα, καθιστώντας την μία από τις δέκα μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. Ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της στα τέλη Νοεμβρίου και ολοκληρώνει τη σεζόν στις 6 Ιανουαρίου.

Η αγορά είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Μια ποικιλία επιλογών διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα βαρεθεί. Εκτός από μια φωτισμένη γιγαντιαία ρόδα, ένα παγοδρόμιο και μια φωτεινή παρέλαση, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης μουσικές παραστάσεις. Η μεγάλη φάτνη με τα αληθινά πρόβατα και το γιγάντιο δέντρο με τα μεγάλα ασημένια στολίδια κάνει τα μάτια των παιδιών να λάμπουν.

Αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις στους πολυάριθμους πάγκους. Πολλά από αυτά προσφέρουν επίσης τοπικές χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικα δώρα. Και φυσικά ένα φλιτζάνι ζεστό κρασί σας περιμένει σε κάθε γωνιά.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά βρίσκεται στην Grand Place, στο κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας Βρυξέλλες. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Bruxelles-Central/Brussel-Centraal απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τη Winter Wonder Market.

πηγή: tourispo

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA