0

Η εκπομπή «Εν Δήμω» την Παρασκευή που μας πέρασε είχε προσκεκλημένο τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Θανάση Μανάβη. Ο κ. Μανάβης ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, Γρηγόρη Δημόπουλο και Γρηγόρη Καρωνίδη, με τον γνήσιο δικό του τρόπο, με ευθύ λόγω και χωρίς περιστροφές, μίλησε για τις προτεραιότητες της παράταξης του, για τις δεσμεύσεις του στο ενδεχόμενο που εκλεγεί Δήμαρχος, για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, για τον τουρισμό, για τον πολιτισμό, για τους Ρομά και την αρμονική διαβίωση τους στην τοπική κοινωνία.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση, καθώς  αρκετά από τα σημεία της, έχουν γίνει είδη αντικείμενο δημόσιου διαλόγου και αντιπαραθέσεων, με κυρίαρχο θέμα την υδροδότηση του δήμου. Ο κ. Μανάβης έχει καταστήσει από την πρώτη στιγμή με σαφήνεια, ότι αυτό είναι η κεντρική του προεκλογική δέσμευση και κατάφερε με το “καλημέρα” να το εντάξει στην “ατζέντα” διεκδίκησης για τον Δήμο Βέλου Βόχας. Παρακολουθήστε την εκπομπή «Εν Δήμω» στην  οποία αναπτύχθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα…

 

Η αναφορά του ότι ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σταματόπουλος έχει κάνει πρόταση να δώσει, με κάποιον τρόπο, νερό Στυμφαλίας στον Δήμο Βέλου Βόχας, η παραδοχή του ότι έχει ανάψει το “πράσινο φως” ο Σπύρος, προκάλεσε αντιδράσεις από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σικυωνίων , κ. Λέγγα και όχι μόνον αφού στον γειτονικό Δήμο οι συζητήσεις πλέον “πάνε και έρχονται”. Γεγονός είναι πάντως ότι ο κ. Μανάβης δεν είπε κάτι νέο, βεβαίως όμως στον χρόνο που το ανέφερε και με τον τρόπο που το έθεσε, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις από τον γειτονικό Δήμο. Θα θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος, σε συνέντευξη του που είχε παραχωρήσει στο korinthia.net.gr και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Γουγά πριν 2,5 χρόνια σχεδόν, είχε αναφερθεί στην υδροδότηση του Δήμου με νερό Στυμφαλίας και ότι είχε μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA