0

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δεν έχει τέλος η υποβάθμιση του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Πριν από 20 περίπου ημέρες στο δημοτικό συμβούλιο του Λουτρακίου, η επικεφαλής μας κα. Μαρία Πρωτοπαππά, έθεσε τον δήμαρχο προ των ευθυνών του για το φημολογούμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Λουτράκι.

Ζητήσαμε την άμεση ενεργοποίηση του δήμου, προς την διοίκηση της Τράπεζας προκειμένου να μην προχωρήσει στο κλείσιμο, που για μία αμιγώς τουριστική πόλη είναι τραγικό και απαράδεκτο. Από τον κ. δήμαρχο πήραμε την απάντηση ότι θα δει το θέμα. Προφανώς ή δεν έκανε το παραμικρό ή ότι έκανε δεν αρκούσε με αποτέλεσμα η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να προχωρά στο κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους συλλόγους επαγγελματιών αλλά και την τοπική κοινωνία και καλούμε την κυβέρνηση να παρέμβει στην Τράπεζα και να αποτρέψει ένα ακόμα κτύπημα για την πόλη, τους επαγγελματίες και τους πολίτες.

Τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν είναι μεγάλα για την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, Ακόμα μεγαλύτερα θα είναι για τους πολίτες αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες Έλληνες και ξένους που όλο τον χρόνο έρχονται στο Λουτράκι.

Ο δήμος ΟΦΕΙΛΕΙ να μπει μπροστά και να σταματήσει την υποβάθμιση του Λουτρακίου. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τράπεζες και υπηρεσίες να κλείνουν και να μένουμε αδρανείς.

Είναι υποχρέωση μας να αντισταθούμε σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
Η Εθνική Τράπεζα στο Λουτράκι 𝜟𝜠𝜨 𝜫𝜬𝜠𝜫𝜠𝜤 𝜨𝜜 𝜥𝜦𝜠𝜤𝜮𝜠𝜤

You may also like

Comments

Leave a reply