0

Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, την Πέμπτη που μας πέρασε, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Εν Δήμω», μία συνέντευξη με πολλές ειδήσεις, με προτάσεις, με αποκαλύψεις, μία συνέντευξη από αυτές που ονομάζουμε… “συνέντευξη ποταμός”. Αναφορές για «διαχρονικές κοροϊδίες της δημοτικής αρχής», για “μορφή τιμωρίας” σε χωριό που δεν υπακούει στις εκλογικές επιθυμίες του Δημάρχου, για “τυφλές” καταγγελίες που δημιούργησαν πρόβλημα σε καταστηματάρχες του παραλιακού μετώπου, για τις εισόδους της πόλης του Κιάτου, για τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη που έρχονται για ψήφιση στο Δ.Σ., για το αποθεματικό των 5 εκ. ευρώ που υποστηρίζει ότι υπάρχει η δημοτική αρχή και για πολλά ακόμη ζητήματα.

Έκανε ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι τον “ενώνει” και τι τον “χωρίζει” με τους εν δυνάμει έτερους υποψήφιους Δημάρχους και άφησε διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εκπομπή «Εν Δήμω» στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, θα έχει καλεσμένη τον κα. Ντίνα Νικολάκου, περιφερειακή σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου»

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA