0

Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας. Ομιλεί 4 ξένες γλώσσες. Αρκετά χρόνια τραπεζικός υπάλληλος στη EUROBANK στην Κόρινθο και το Λουτράκι. Γόνος της γνωστής Κορινθιακής οικογένειας των Γιαννακοπουλαίων. Η Πηνελόπη πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.
 2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Λογιστής με δικό του Λογιστικό Γραφείο στην Κόρινθο. Προϊστάμενος του Λογιστηρίου της Ένωσης Συνεταιρισμών Κορινθίας από το 1998. Ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξή μας σε πολύ καλή σειρά.
 3. ΜΟΝΑΣΤΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – Λιμενικός Κυβερνήτης του περιπολικού-καταδιωκτικού σκάφους του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Κάτοικος του Συνοικισμού και Μικρασιάτης την καταγωγή. Ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πνευματικού σε πολύ καλή σειρά.
 4. ΔΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ από το Χιλιομόδι 42 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος. Γιός του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Χιλιομοδίου Χρήστου Δράκου. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Τενέα με το συνδυασμό μας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
 5. Ο Μιχάλης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.
 6. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ από το Χιλιομόδι 41 ετών. Ελεύθερος επαγγελματίας με επιχείρηση αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παλαιού Μοναστηριού «Παναγία η Φανερωμένη». Πρώτη φορά ασχολείται με δημοτικές εκλογές. Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χιλιομοδίου.

Πιστεύουμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου και όχι στο παρωχημένο δημαρχοκεντρικό.

Πιστεύουμε στην πλήρη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων με επιμερισμό και ξεκάθαρο ρόλο θέσεων και πλήρη διαφάνεια.

Δηλώνω ότι ως Δήμαρχος δεν θα ακολουθήσω τις σημερινές πρακτικές και:

 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή.
 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ.
 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Δημόπρακτος»
 • Δεν θα είμαι Πρόεδρος σε κανένα νομικό πρόσωπο του Δήμου (ΚΕΠΑΠ, ΚΚΠ, κλπ).
 • Δεν θα διατηρήσω καμία αρμοδιότητα Αντιδημάρχου (Οικονομικά, Νεκροταφεία, κλπ) για άσκηση μικροπολιτικής.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα των στελεχών μας και την πλήρη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων σε συνεργασία πάντα με το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου.

Επιπλέον θα εκχωρηθούν αρμοδιότητες ουσίας με οικονομικό περιεχόμενο (πέραν της πάγιας προκαταβολής) στους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων για τις συντηρήσεις, επισκευές και μικροέργα καθημερινότητας.

Θα είμαι μόνον ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

You may also like

Comments

Leave a reply