0

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 1022 και ώρα 18:30μμ. η ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: Αποτίμηση Αποτελεσμάτων Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

Την εκδήλωση άνοιξε οΠρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κος Χρίστος Δήμας, οι Αντιπεριφερειάρχες, κα Αθηνά Κόρκα και κος Χάρης Βυτινιώτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Γεώργιος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Βασίλης Νανόπουλος, και ο Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, κος Αντώνης Μακρής.

Ενώ ο καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κος Γεώργιος Δουκίδης μίλησε εκτενέστερα για την εφοδιαστική αλυσίδα και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Στην συνέχεια ο Διευθυντής Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας – Υπεύθυνος Έργου, κος Σωτήρης Κοροβήλος και ο Σύμβουλος ΣΕΛΠΕ, κος Νικήτας Καστής ανέλυσαν τα αποτελέσματα του έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» ΟΠΣ 5003110.

Η εκδήλωση έληξε με ερωτήσεις και απορίες από το κοινό.

You may also like

Comments

Leave a reply