0

Την Παρασκευή που μας πέρασε στην εκπομπή «Εν Δήμω» ήταν προσκεκλημένος ο κ. Σπύρος Καραβάς, επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Δημιουργίας» του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Με μεστό λόγο αλλά και σαρωτικό θα λέγαμε, μίλησε χωρίς περιστροφές για σημαντικά αλλά και “καυτά” θέματα του Δήμου. Σπάνια υποψήφιος Δήμαρχος μιλά με ενωτικό λόγο για τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, μακριά από τον ξύλινο αντιπολιτευτικό λόγο και γενικό “αρνητισμό”.

Πήρε “καθαρές” θέσεις σε “καυτά” ζητήματα του Δήμου όπως την αύξηση ων Δημοτικών τελών, την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ για τη νέα κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων, τις δράσεις για τα αδέσποτα, για την “ταυτότητα” του Δήμου, για τον πρωτόγεννη και δευτερογενή τομέα παραγωγής τοπικών προϊόντων, για τις απευθείας αναθέσεις, για την συμβουλευτική υποστήριξη επιστημονικών συνεργατών του Δημάρχου, για τον Πευκιά… βγάζοντας πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις!

Η εκπομπή «Εν Δήμω» στις 14 Οκτωβρίου, θα έχει καλεσμένους τους αντιδημάρχους του δήμου Νεμέας, κ. Θανάση Καρκώνη, παιδείας  και  πολιτισμού  και  τον  κ. Μανώλη Κυριάκο, οικονομικών.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in NEA