0

Κάτι αλλάζει… Στην Ελλάδα παράγεται αξιόλογη καινοτομία!
Μήπως σας ενδιαφέρει;

Αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε την καινοτομική σας ικανότητα για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας;

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, και ώρα 16:30-18:15 στην όγδοη θεματική εκδήλωση “Innovation Ready” με τίτλο «Εμπειρία Πελάτη στο νέο ψηφιακό κόσμο», θα ενημερωθείτε για εταιρικές λύσεις που αξιοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες και συμβάλλουν στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας πελάτη στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως:

  • Εργαλεία data analytics και crowdspeak για την αυτοματοποιημένη αξιοποίηση των σχολίων και των προτιμήσεων πελατών και το σχεδιασμό εστιασμένων στρατηγικών digital marketing.
  • Έξυπνα bots που συνομιλούν και κατευθύνουν τους πελάτες σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.
  • Πλατφόρμες αυτοματοποιημένου στησίματος ηλεκτρονικών καταστημάτων και ραφιών που εγγυώνται τη μέγιστη δυνατή καλή εμπειρία ψηφιακού πελάτη.
  • Προγράμματα loyalty και μετατροπής πόντων σε ψηφιακά νομίσματα για την αγορά περισσότερων νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου και τις 10 ευκαιρίες επιχειρηματικής επένδυσης εδώ.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.

Οι παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στα Αγγλικά.

Στις συναντήσεις δικτύωσης Innovation Ready μπορείτε να:

  • Συμμετέχετε στη σύζευξη βιομηχανίας με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα για την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής και ψηφιακών λύσεων.
  • Ανακαλύψετε και να αδράξετε επιχειρηματικές ευκαιρίες, αξιοποιώντας τεχνολογίες σε προβιομηχανικό και σε ώριμο στάδιο που αναζητούν τρόπους εισόδου στην αγορά.

You may also like

Comments

Leave a reply