0

Οι BeforeTwentyBand είναι μία ροκ μπάντα που ήρθε για να μας ξεσηκώσει.

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης στην κιθάρα και στο σαξόφωνο, ένωσε το πάθος του για τη μουσική, με τον Σωκράτη Καλύβα στο μπάσο, τον Νικόλα Χαλκίδη στα drums και την Μαρία Σακελλάρη στα φωνητικά και δημιούργησαν τους «BeforeTwenty».

Μία παρέα κυρίως φίλων, με μουσικές σπουδές που δεν σταματούν ποτέ, έχοντας όλοι rock επιρροές, άλλοτε πιο κλασσικές κι άλλοτε πιο metal, ένωσαν την “τρέλα” τους κι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινό τους εκρηκτικές εμφανίσεις.

Την Κυριακή 22 Μάϊου 2022, στις 21:00 οι BeforeTwenty, καλούν όσους αισθάνονται rock, στην πρώτη τους live εμφάνιση για να τους γνωρίσουμε και να ακούσουμε για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι “Το Καπέλο”.

Το videoclip του νέου τους τραγουδιού, σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Νιχωρίτη, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/05/2022, στο κανάλι της μπάντας στο YouTube, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η παρουσίαση της μπάντας και του νέου τραγουδιού, θα γίνουν στο Κινηματοθέατρο “Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ”, στο Πάρκο Ειρήνης, Καματερό, δίπλα στον Άτταλο, στις 21:00 και φυσικά εννοείται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ραντεβού λοιπόν όλοι την Κυριακή 22/05/2022 για να γνωρίσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί με τους BeforeTwenty αγαπημένες rock επιτυχίες.

Before Twenty

WebSite: https://www.beforetwenty.gr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpdX7zPumWZKNiKMvXpmOJg

Instagram: https://www.instagram.com/before_.twenty/

Facebook: https://www.facebook.com/beforetwentyband

Tik Tok: beforetwentyband

Στοιχεία Εκδήλωσης
Κυριακή 22/05/2022
Έναρξη 21:00
Διάρκεια : 1 ώρα
Χώρος: ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ “Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ” ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ (ΑΤΤΑΛΟΣ)

You may also like

Comments

Leave a reply