0

Το Νομικό πρόσωπο πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη» μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου, προσέφεραν χθες, μία υπέροχη βραδιά στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, μία βραδιά στο πνεύμα των ημερών, μια βραδιά που εκ του αποτελέσματος, ο κόσμος και ιδιαίτερα τα παιδιά είχαν τόσο ανάγκη. Με μαζική συμμετοχή, ο εμπορικός “πεζόδρομος” του Κιάτου, γέμισε μουσική, φωνές, χαρά, χορό, μπαλόνια και γλυκίσματα, μα κυρίως με παιδικά χαμόγελα, χαμόγελα που στις μέρες αυτές έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία όσο και αν τα θεωρούμε ανεκτίμητα.

Το εμπορικό κέντρο έγινε τόπος συνάντησης φίλων, σημείο αναφοράς χαράς, γέλιου και αποκριάτικης διάθεσης, χώρος θεάματος και διασκέδασης, για μικρούς, για μεγάλους αλλά και για τους ίδιους τους εμπόρους που μέσα στην καθημερινότητα αντίξοων συνθηκών, άδραξαν της ευκαιρίας για μία νότα αισιοδοξίας.

Η Μίνι, η μπαλονού και ο κλόουν “χάθηκαν” μέσα στα “πηγαδάκια” των μικρών παιδιών ενώ οι ξυλοπόδαροι, χόρεψαν, έπαιξαν και προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα στον κόσμο, σε μουσικούς ρυθμούς που επιτάσσει η παράδοση της Αποκριάς.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν, με χαμόγελο, χαρά και αποκριάτικη διάθεση, συμμετείχαν σε μια βραδιά ψυχαγωγίας, διασκέδασης που τόσο πολύ έχει λείψει και τόσο ανάγκη την έχουμε…

Παρακολουθήστε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την γεμάτη κέφι, χαρά και ψυχαγωγία, εκδήλωση που διοργάνωσαν το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου…

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in NEA