0

Το AgrifoodExports 360ο, το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελλάδα για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει στους ενδιαφερόμενους ουσιαστικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, δίνοντας έμφαση στις πλέον σύγχρονες τεχνικές στο χώρο των εξαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων.

Με διακεκριμένους εισηγητές, στελέχη επιχειρήσεων με μακρόχρονη επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία από την Ελλάδα αλλά και από το Πανεπιστήμιο Rutgers των ΗΠΑ, το πρόγραμμα AgrifoodExports 360ο προσφέρει στους συμμετέχοντες σφαιρική θεωρητική και πρακτική γνώσηέχοντας ως βασικούς πυλώνες:

  • την καινοτομία
  • την επιχειρηματικότητα και
  • την άριστη εξαγωγική προετοιμασία

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

  1. Ιδιοκτήτες, στελέχη, νέοι επιχειρηματίες μικρομεσαίων αγροδιατροφικών επιχειρήσεων.
  2. Απόφοιτοι σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με αγροδιατροφικά προϊόντα με λίγη εμπειρία που θέλουν να ασχοληθούν με τις εξαγωγές.
  3. Εργαζόμενοι σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγροδιατροφής εξαγωγικού χαρακτήρα.
  4. Ιδρυτικά και εργαζόμενα μέλη κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών με εξαγωγικό ενδιαφέρον.
  5. Σύμβουλοι επιχειρήσεων που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων.
  6. Startups του αγροδιατροφικού τομέα.

*Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να έχουν γνώση Αγγλικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον Β1. Με πιστοποίηση από την ACTA, τo AGRIFOODEXPORTS 360° υλοποιείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Φορέας Υλοποίησης: Νέα Γεωργία Νέα Γενιά.

Οι θέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα AGRIFOOD EXPORTS 360° είναι περιορισμένες!
Μάθετε περισσότερα εδώ

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in ΕΛΛΑΔΑ