0

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ελέχθησαν πάρα πολλά σε πολύ λίγο χρόνο. Μόνο ως “ποταμός” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνέντευξη καθώς ο κ. Πιτσάκης όχι μόνο δε “κρύφτηκε” πίσω από κομματικές “κουρτίνες”, από επιμελητηριακές ειδήσεις και πολιτικές ευθύνες, αλλά θα λέγαμε έθεσε και εξέθεσε πρόσωπα και γεγονότα. Παρακολουθήστε ολοκληρωμένη τη ροή της συνέντευξη τύπου όπως και τα ερωτήματα που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της 3ετους θητείας του από τη θέση Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, συνέχισε με ύφος καταγγελτικό μιλώντας για άσκηση πιέσεων και έριξε ευθείες βολές προς την πολιτική ηγεσία, για τον «διορισμό» κατόπιν «εκβιασμών» της τωρινής διοίκησης του Επιμελητηρίου, την οποία και κατηγόρησε ως επικίνδυνη που έχει πάρει κακή πορεία παραθέτοντας στοιχεία και γεγονότα.

Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον στα Επιμελητηριακά τεκταινόμενα καθώς, τόσο σε επιχειρηματικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Ο κ. Πιτσάκης ξεκαθάρισε ότι πλέον τον λόγο τώρα τον έχει η δικαιοσύνη, αφού προσέφυγε σε αυτήν για τις μεθοδεύσεις της παύσης του, όπως και το γεγονός ότι έχει ζητήσει οικονομικό έλεγχο από το υπουργείο, για την οικονομική διαχείριση της μόλις λίγων μηνών διοίκησης, υπό την προεδρία του κ. Παν. Λουζιώτη.

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

More in NEA