0

Το εισιτήριο για τον 4ο γύρου του πρώτου Grand Slam της χρονιάς θέλει να σφραγίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ.

Ο 24χρονος Αμερικάνος είναι στο Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης (και Νο20 του ταμπλό στη Μελβούρνη), όντας ο κορυφαίος τη δεδομένη χρονική στιγμή τενίστας στις ΗΠΑ.

«Είναι big server, big hitter, κι έχει πολλά όπλα στο παιχνίδι του. Έχουμε παίξει στο παρελθόν και τον γνωρίζω. Πρέπει να είμαι σταθερός, να τον πιέσω πίσω από τη βασική γραμμή και να παραμείνω συγκεντρωμένος όταν μου δοθούν μερικές μικρές ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτώ. Όταν βρει ρυθμό και περνάει μεγάλες μπάλες, θα πρέπει να γίνω δημιουργικός», τόνισε ο Τσιτσιπάς για τον αντίπαλο του με τον οποίο δεν έχει ιδιαίτερη προϊστορία.

Μόνο το 2019 στο Παρίσι (Masters) βρέθηκαν αντίπαλοι με τον Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη, ενώ ο Φριτζ ποτέ στην καριέρα του δεν έχει φτάσει στον 4ο γύρο ενός τουρνουά Grand Slam σε αντίθεση με τον Στέφανο που μετρά δύο ημιτελικούς στη Μελβούρνη κι έναν τελικό κι έναν ημιτελικό στο Roland Garros.

πηγή: protothema

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.