0
Με αφορμή την νέα πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα στη λίμνη Στυμφαλίας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Σικυωνίων, κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, “ξεσπά” με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητά τις παραιτήσεις του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας και του Αντιδημάρχου Στυμφαλίας.
«Προ δέκα ημερών, όταν έγραφα για τα παραμύθια του κ.Δημάρχου, και την αποθέωση από έμμισθους δημοσιογραφίσκους με αποστολή να σας κοροϊδεύουν, δεν φανταζόμουν ότι δεν θα προλάβαιναν να φτάσουν τα Θεοφάνεια για να επαληθευτώ. Νέα φωτιά στη λίμνη Στυμφαλίας σήμερα.

Κείμενο μνημείο κοροϊδίας από τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας στη σελίδα 11 της ψευτοφυλλάδας.Ακόμα καλύτερη κοροϊδία από τον ίδιο το Δήμαρχο στη σελίδα 30. (Στη σύσκεψη που αναφέρει ότι έγινε, για όσους διαβάζετε, σκοπίμως αποκλειστικά μόνο εγώ δεν προσκλήθηκα να παρευρεθώ αν και καθαρόαιμος Στυμφάλιος επικεφαλής παρατάξεως)

Τα έχετε ζωντανά μπροστά σας και δεν έχει κανείς δικαιολογία ότι ΔΕΝ ξέρει την αλήθεια. Ζητώ σήμερα την παραίτηση του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας από το τιμητικό και άμισθο αξίωμά του και ομοίως την παραίτηση του Αντιδημάρχου Στυμφαλίας από την έμμισθη θέση του. Και λίγο ντροπή δεν βλάπτει, όταν μιλάμε για την ιστορία μιας περιοχής από τα χρόνια του μύθου έως σήμερα, αλλά και για την περιοχή σε βάρος της οποίας ασελγεί συστηματικά όλη η Κορινθία σχεδόν για να παίρνει το νερό της ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ το παραμικρό περιβαλλοντικό αντάλλαγμα.»

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.