0

Στην υπογραφή κειμένου κοινών θέσεων, με τίτλο «Πρωτοβουλία για ένα Αποτελεσματικό Σύστημα Διατροφικής Εκπαίδευσης», προχώρησε πρόσφατα, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, με 16 παραγωγικούς φορείς-συνδέσμους της χώρας και στόχο την υιοθέτηση στρατηγικής, για την ορθή ενημέρωση των καταναλωτών, σχετικά με την υγιεινή διατροφή, όσο και τη μη εφαρμογή ενός παραπλανητικού συστήματος αξιολόγησης διατροφικής ποιότητας, όπως το προωθούμενο από την Ε.Ε. “Nutri-Score”.
Με συντονιστή τη Διοίκηση του Β.Ε.Α, οι Φορείς χαράσσουν συντονισμένες παρεμβάσεις, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, με τεκμηριωμένες επιστημονικά θέσεις, σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις ενδεχόμενης εφαρμογής του NUTRI- Score στις μεταποιητικές επιχειρήσεις και στους παραγωγούς.
Στην «Πρωτοβουλία», συμμετέχουν εκπρόσωποι αρτοποιών, ζαχαροπλαστών, εξαγωγείς, σύνδεσμοι και βιομηχανίες που ασχολούνται με ζαχαρώδη, προϊόντα μελιού, παραδοσιακά προϊόντα, γαλακτοκομικά προϊόντα, το ελαιόλαδο, οι επιτραπέζιες ελιές αλλά και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος.

Δείτε περισσότερα για το θέμα στην ιστοσελίδα μας: https://acsmi.gr/

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας στηρίζοντας τις Επιχειρήσεις και τις Τοπικές Αγορές σε μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες για το λιανικό εμπόριο, έχει δώσει σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr μια άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση ΔΩΡΕΑΝ έως 31/12//2021 στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές με μια καινοτομική πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου.
Ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, η οποία απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

  • τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους.
  • όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους, μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά (ένα σύγχρονο Marketplace) Directmarket.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στην ιστοσελίδα του Β.Ε.Α.: https://acsmi.gr/directmarket/

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ