0

Τελεσίγραφο έδωσε για μια ακόμα φορά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σικυωνίων στους κακοπληρωτές πολίτες, που έχουν αποδείξει έμπρακτα πως δεν έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που όλο αυτό το διάστημα είχε δώσει ως ευκαιρία ο δήμος για την διαχείριση των μεγάλων χρεών τους . Φαίνεται πως το “ποτήρι ξεχείλισε”, η εταιρία δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια σε εκείνους που δεν έχουν κανέναν λόγο να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους συμπολίτες τους που είναι συνεπείς σε δύσκολους καιρούς. Έτσι από τις 20 Σεπτεμβρίου τα πράγματα δυσκολεύουν γι’ αυτούς που πίστευαν πως θα έχουν εις αεί ασυλία.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ

Η ΔΕΥΑ Σικυωνίων ενημερώνει πως παρατηρείται μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της , συστηματικά και ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους. Η κατανάλωση του νερού όμως απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλιση της.

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και ομβρίων που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες, απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές. Γι’ αυτό η ΔΕΥΑ Σικυωνίων ενημερώνει πως από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα προβεί σε νέες διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και αποστολή των οφειλών στην Εφορία. Το μέτρο εφαρμόζεται τελευταία και έχουν ήδη σταλεί στην Εφορία τέτοιου είδους ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις με ευνοϊκούς όρους ρυθμίσεις, να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους. Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση , η οποία είναι ενεργή, προβλέπει καταβολή του 10%του συνολικού ποσού και τα υπόλοιπα σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

You may also like

Comments

Leave a reply