0

Ο Δήμαρχος είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού & Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του EKO Acropolis Rally 2021 κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA και Ειδικό Εντεταλμένο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια κ. Jean Todt, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κ. Δημήτρη Μιχελακάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου και να ανταλλάξουν απόψεις για την οδική ασφάλεια και τις υποδομές που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Ζάππειο Μέγαρο από το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Motorsport Greece, με τη χορηγία της ΕΚΟ, της Νέας Οδού – Κεντρικής Οδού και τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Το πρόγραμμα προώθησης καλών πρακτικών και μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς βασίζεται στην παγκόσμια καμπάνια της FIA #3.500lives και έχει ως στόχο τον περιορισμό των ανθρώπινων απωλειών σε τροχαία δυστυχήματα, που φτάνουν παγκοσμίως τις 3.500 ανά 24ωρο -δηλαδή τουλάχιστον δύο άνθρωποι κάθε λεπτό.

Οι δράσεις «Road Safety» θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με τη στήριξη της αθλητικής οικογένειας.

You may also like

Comments

Leave a reply