0

Ως ένας από τους “Greek Business Champions της Δεκαετίας 2010-2020”, αναδείχθηκε η εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές AE ως μια από τις ελληνικές επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Το βραβείο που έρχεται ως συνέχεια της σταθερής αναπτυξιακής πορείας της UTC Διεθνείς Μεταφορές, παρέλαβε ο πρόεδρος και διεθνών σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Μίχος κατά την διάρκεια της ειδικής τελετής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας” που διοργανώθηκαν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Η UTC έχει κατακτήσει ηγετική θέση στις μεταφορές ευπαθών και πολύτιμων εμπορευμάτων και ειδικότερα των νωπών αλιευμάτων. Καθώς είναι η εταιρεία που μεταφέρει το 99% των προϊόντων αυτής της κατηγορίας από την Ελλάδα προς το εξωτερικό. H εταιρία ιδρύθηκε το 2004 από ένα επιτελείο στελεχών καταξιωμένων στο χώρο της μεταφοράς ευπαθών εμπορευμάτων με εξειδικευμένη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία καθώς δραστηριοποιούνται ειδικά στα αλιεύματα από το 1989.

Μάλιστα, ακόμη και εν μέσω της πανδημίας που δημιουργεί πρωτοφανείς δυσκολίες για την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα η UTC προχώρα σε νέες συμφωνίες, όπως αυτή που έκλεισε το περασμένο φθινόπωρο για την αποκλειστική ναύλωση αεροσκάφους της καναδικής αεροπορικής εταιρεία AIR CANADA, με σκοπό τη μεταφορά ελληνικών ψαριών των ελληνικών ιχθυοκαλλιεργειών στο Μόντρεαλ και από εκεί, με απόλυτη ασφάλεια, σε αγοραστές του υπόλοιπου Καναδά και των ΗΠΑ.

Τα βραβεία

Οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις οικονομικές επιδόσεις τους την δεκαετία από το 2010 έως το 2020 τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”, που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Αναλυτικότερα, αρχικά τιμήθηκαν οι Πρωταγωνιστές των κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, με βάση τον αθροιστικό κύκλο εργασιών και τα συνολικά κέρδη προ φόρων που κατέγραψαν για την χρονική-οικονομική περίοδο από το 2010 έως 2019. Επιβραβεύθηκαν, επίσης, οι Greek Business Champions της Δεκαετίας, επιχειρήσεις που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους προ φόρων πάνω από 50% συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Επίσης φέτος απονεμήθηκαν τα Solidarity Excellence Awards. Με αυτά τα βραβεία τιμήθηκαν  για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξαν έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19 οι επιχειρήσεις.

πηγή: capital

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ