0

Σε μια παλιά δόξα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο επέλεξε η διοίκηση του Πέλοπα να δώσει τα κλειδιά για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022. Ο Γιώργος Καρανίκας υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πέλοπα τη σεζόν 1980 – 1981 στη Β’ Εθνική σε ηλικία 20 ετών.

Το 1981 μέχρι και το 1985 έπαιξε στην Κόρινθο στην Α’ Εθνική και στη Β’ Εθνική. 1985 με 1990 έπαιξε στον Απόλλωνα Αθηνών ( τώρα Απόλλων Σμύρνης) στην Α’ Εθνική. Τη σεζόν 1990-1992 γύρισε στην Κόρινθο Α’ και Β’ Εθνική και έκλεισε την καριέρα του στον Πέλοπα 1992-1993 στην Δ’ Εθνική. Ως προπονητής έχει δουλέψει σε ομάδες του νομού όπως : Άγιοι Θεόδωροι, Γαλατάκι ( Δ’ Εθνική) Σοφικό και Αγγελόκαστρο οι οποίες πρωταγωνίστησαν τόσο στο Α’ όσο και στο Β’ τοπικό. Τα τελευταία 15 χρόνια με κάποια μικρά διαλείμματα ήταν προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων σε συνδυασμό και με την μεγάλη ομάδα.

Η αγάπη του για τα νέα παιδιά είναι μεγάλη γι’ αυτό και δίνει βάση στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ώστε αυτά τα παιδιά να εξελίσσονται και να παίζουν στη μεγάλη ομάδα. Του ευχόμαστε λοιπόν να έχει υγεία πάνω απ’ όλα, καλή ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα μας και πολλές επιτυχίες. Καλώς ήρθες κόουτς στην οικογένεια του ΠΈΛΟΠΑ.

Υ. Γ. στις φωτογραφίες διακρίνεται ο Γιώργος Καρανίκας σε παιχνίδι με τον Πέλοπα εναντίον του Φωστήρα και στις άλλες δύο είναι με τον Απόλλωνα Αθηνών αντίπαλος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

You may also like

Comments

Leave a reply