0

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα φτάνουν προς την οριστική συμφωνία των δυο πλευρών για συνεργασία με ορίζοντας τριετίας. Ουσιαστικά αυτό που απομένει να αποσαφηνιστεί, είναι αν το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Πορτογάλος θα είναι κλειστό τριετές ή αν θα είναι σπαστό για 2+1 χρόνια.

Σπαστό συμβόλαιο με αυτόματη ανανέωση με βάση τις συμμετοχές του ο ΠΑΟΚ έδωσε και στον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά με την περίπτωση του Ολιβέιρα, θα ενταθούν οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου. Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις μεταγραφές – ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του και το τμήμα σκάουτινγκ- εξετάζουν 2-3 περιπτώσεις κεντρικών χαφ με τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Ρουμάνος τεχνικός και από αυτούς θα προκύψει και ο παίκτης που θα ενισχύσει τον Δικέφαλο.

Εξ αρχής ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει τρεις κινήσεις ενίσχυσης με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Ρουμάνος είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακραίου για το δεξί άκρο της άμυνας, ενός επιθετικού κρούσης και ενός κεντρικού μέσου. Εφόσον ο Νέλσον Ολιβέιρα συμφωνήσει οριστικά θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις, όπως έχει ήδη κάνει ο Λούκας Τέιλορ.

Έτσι για να κλείσουν σε πρώτη φάση οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ και να διαμορφωθεί το ρόστερ που θα διεκδικήσει την πρόκριση στα παιχνίδια της Ευρώπης, θα απομένει η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις. Αυτές όμως θα προκύψουν ανάλογα με τις αξιολογήσεις του ρόστερ από το Ραζβάν Λουτσέσκου και τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε αυτό.

πηγή: sport24

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Sport