0

Με σαφείς αιχμές και πικρία αλλά και με δυναμισμό και ευχαριστίες, η νυν αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και μοναδική γυναίκα βουλευτής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, “υποδέχτηκε” την απόφαση του εκλογοδικείου που άλλαξε την αρχική σειρά εκλογής στον νομό Κορινθίας σχεδόν δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές. Δείτε τις χαρακτηριστικές δηλώσεις της κα. Σούκουλης-Βιλιάλη…

Έτσι η σύνθεση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ. Κώστας Κόλλιας θα εισέλθει και πάλι στη Βουλή, κερδίζοντας την τρίτη θέση στην επενακαταμέτρηση, ενώ η νυν αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη θα αποχωρήσει, ωστόσο εξακολουθεί πρώτος στην Κορινθία ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Δήμας και δεύτερος ο υφυπουργός  αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος , κ. Νίκος Ταγαράς.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κώστα Κόλλια

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι χθες (28/6) το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο δημοσίευσε απόφαση σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η ένσταση μου και μου αποδόθηκε η τρίτη βουλευτική έδρα της Ν.Δ. στον νομό Κορινθίας. Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας. Στα χρόνια αυτά παρέμεινα στον τόπο μου, στο χωριό μου, βιώνοντας την καθημερινότητα σας και τις αγωνίες σας για μια καλύτερη ζωή. Παρέμεινα ο απλός οικογενειάρχης, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός σας άνθρωπος. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω: Την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους του πρωτοδικείου Κορίνθου για την άψογη υπηρεσιακή συμπεριφορά τους. Τον δικηγόρο μου και τους φίλους Κορίνθιους δικηγόρους που στήριξαν το δίκαιο του αιτήματος μου. Τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κατά την επίπονη αποδεικτική διαδικασία. Όλες και όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μου δείξατε στα δύο χρόνια της πολιτικής μου περιπέτειας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου που στάθηκε δίπλα μου σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης σε ένα αγώνα προσωπικής και συλλογικής δικαίωσης. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, υγεία, προκοπή και τις καλύτερες μέρες που αξίζουμε όλοι μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση, Κόλλιας Κώστας Βουλευτής Κορινθίας»

 

 

 

 

You may also like

Comments

Leave a reply