0

Όταν είχε λανσάρει τα Windows 10η Microsoft είχε ανακοινώσει πως πρόθεσή της ήταν αυτή να αποτελέσει την τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματός της.

Αλλά από τις 14 Οκτωβρίου 2025 δεν θα υπάρξουν νέες ενημερώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας είτε για την έκδοση Home είτε για την Pro.

Τα Windows 7 αποσύρθηκαν το 2020, αν και οι επιχειρήσεις μπορούσαν να πληρώσουν τη Microsoft για να συνεχίσουν να λαμβάνουν update για τα Windows 7 Professional και Windows 7 Enterprise.

Όταν κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2015 τα Windows 10 χαρακτηρίστηκαν «τα Windows ως υπηρεσία», κάτι που σήμαινε ότι το λογισμικό ενημερωνόταν σταδιακά, χωρίς επιπλέον χρέωση, αντί η εταιρεία να λανσάρει μία νέα έκδοση κάθε λίγα χρόνια. Τότε ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, είχε μιλήσει για μία «νέα εποχή».

Στις 24 Ιουνίου ο Ναντέλα και ο επικεφαλής προϊόντων Πάνος Πανάι θα παρουσιάσουν ένα νέο λειτουργικό σύστημα σε διαδικτυακή εκδήλωση. Κάποιοι αναλυτές εκτιμούν ότι σε αυτό θα δοθεί ένα όνομα, αντί να ονομαστεί Windows 11. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και ένα επανασχεδιασμένο μενού έναρξης.

πηγή: lifohttps://www.lifo.gr/now/tech-science/i-microsoft-aposyrei-ta-windows-10-2025-stamata-tin-ypostirixi-toys

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Tech