0

Στην virtual σκηνή του συνεδρίου θα «ανέβουν» περισσότεροι από 20 καταξιωμένοι επαγγελματίες από την Ευρώπη και την Αμερική. Όλοι τους, έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στο eCommerce και στο Conversion Rate Optimization, θα μοιραστούν δοκιμασμένες μεθοδολογίες και βέλτιστες πρακτικές με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του e-shop τους, το ποσοστό των επισκεπτών που προχωρούν σε αγορές και, κατ’ επέκταση, την κερδοφορία της επιχείρησής τους.

Το εφετινό e-Commerce Conference θα προσελκύσει εκατοντάδες στελέχη από την Ελλάδα, την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ιδού, λοιπόν, 10+1 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο:

 1. H πρώτη εμφάνιση του Tim Ash σε ελληνικό συνέδριο! Ίσως ο κορυφαίος expert στο Conversion Rate Optimization, ο Tim Ash έχει ετοιμάσει ένα masterclass και μία keynote ομιλία γεμάτα έμπνευση και πρακτικές συμβουλές.
 2. Έχοντας βαθμολογηθεί πέρυσι με 4,84/5, ο Karl Gilis επιστρέφει με την παρουσίαση “The right message to the right person – Personalization that works”.
 3. Ο Ian Hammersley και η μεθοδολογία των 7 KPIs που οδηγούν σε κερδοφόρα e-shops.
 4. To panel discussion με 4 ειδήμονες από το εξωτερικό και θέμα “New Customer Acquisition vs Customer Retention: Which should be your number 1 focus to guarantee a great 2021?
 5. Η παρουσίαση του Patrick Wind με τίτλο “Top 10 Ad Creative Formulas for unbeatable Facebook & Instagram Ads Success in 2021”.
 6. Ο Tim Stewart και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές landing pages.
 7. Η πολυβραβευμένη SEO Consultant Aleyda Solis και οι συμβουλές της που θα ενισχύσουν το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του e-shop σας.
 8. Γνωστή ως “The Queen of User Research”, η Els Aerts θα παρουσιάσει “How to convert online shoppers into repeat customers and brand ambassadors”.
 9. Το Live Chat και πώς, ακολουθώντας την στρατηγική του Derric Haynie, θα δείτε σημαντική αύξηση στα έσοδά σας.
 10. Η παρουσία on stage και με virtual booth κορυφαίων service providers από την ελληνική αγορά.
 11. Το networking με 400+ στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και το περιεχόμενο του συνεδρίου, που τελεί υπό την αιγίδα των Ecommerce Europe και GR.EC.A, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.e-commerceconference.gr.

πηγή: webworldnews 

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.