0

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το “E Diablo” της Έλενας Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, είναι πολύ ψηλά στις τάσεις του YouTube!

Μπορεί το κομμάτι να είχε… προκαλέσει αντιδράσεις από το trailer του και μόνο, ωστόσο με την κυκλοφορία του το κοινό δείχνει να το έχει «αγκαλιάσει». Άλλωστε, αυτό δείχνουν κι οι αριθμοί, καθώς είναι Νο4 στις τάσεις του YouTube, με σχεδόν 240.000 προβολές!

Επίσης, τo Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η Panik Records ανακοίνωσαν ότι από την, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Το “El Diablo”, που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό, αγγλόφωνο, pop anthem, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό σε όλη την Ευρώπη, το οποίο κατέκλυσε τα social media με αμέτρητα θετικά σχόλια μετά την αποκάλυψη του music video του τραγουδιού.

Στο music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, η Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” έρχονται στις οθόνες μας μέσα από sexy και μυστηριώδεις εικόνες, γεμάτες δυναμισμό. Η Έλενα Τσαγκρινού φορά εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, που υπογράφει όλη την ενδυματολογική εικόνα της κυπριακής αποστολής και πλαισιώνεται από άνδρες χορευτές σε μία δυναμική χορογραφία που επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Το music video προβλήθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Happy Hour” του ΡΙΚ1 και στη συνέχεια ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο στο Panik Music, την ιστοσελίδα και το mobile app της Panik.

Μόλις μία ημέρα από την πρεμιέρα του στο YouTube, το τραγούδι έχει γίνει top trend και συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό.

Βρείτε το “El Diablo” στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://www.smarturl.it/eldiabloET

πηγή: gazzetta

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Latest Music