0

“Δεσμευόμαστε ότι η γυναίκα επιχειρηματίας θα έχει τη θέση που της αξίζει στο νέο ΕΣΠΑ” απάντησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης στην πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., Λίνα Τσαλταμπάση κατά τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε, από την ευρωβουλευτή ΕΛΚ-ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με θέμα: “Ανάκαμψη των ΜμΕ: Εργαλεία και Πηγές Χρηματοδότησης”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η κυρία Τσαλταμπάση, έθεσε ερώτημα στον υφυπουργό αναφορικά με τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 και τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ή σχεδιάζει το υπουργείο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι για τη γυναικεία οικονομική ενδυνάμωση και την υποστήριξη των γυναικών στο επιχειρείν. Όπως επισήμανε η ίδια “δυστυχώς, τα κατάλληλα βήματα δεν έγιναν και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τους αντίστοιχους στόχους του 2020”.

Ο κ. Τσακίρης απαντώντας στα παραπάνω, τόνισε πως “δεσμευόμαστε ότι η γυναίκα επιχειρηματίας θα έχει τη θέση που της αξίζει στο νέο ΕΣΠΑ”.

Σε ανακοίνωση του ΣΕΓΕ σημειώνονται τα εξής: “Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένες με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του υφυπουργού, κ. Τσακίρη, καθώς με τον τρόπο αυτό, νιώθουμε πως δικαιώνεται ο αγώνας ετών μας και εισακούονται τα πάγια αιτήματά χρόνων που έχει απευθύνει ο ΣΕΓΕ προς την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία”.

πηγή: capital

You may also like

Comments

Leave a reply