Η πρώτη παρτίδα από 1.000 laptops τα οποία αγόρασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προορίζονται για τους μαθητές των σχολείων της,παραδόθηκε την Πέμπτη,28 Ιανουαρίου,από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Οικονομόπουλο.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης,η κατανομή θα γίνει από τον περιφερειακό διευθυντή,αποκλειστικά και με δική του ευθύνη ανάλογα με τις ανάγκες που αυτός διαπιστώνει,καθώς η Περιφέρεια δεν εμπλέκεται στη συγκεκριμένη διαδικασία.Ο Π.Νίκας,προέβη στη δέσμευση ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει με κάθε τρόπο για να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν στην εκπαίδευση.
Θα πρέπει,πάντως,να σημειωθεί ότι η προμήθεια από την Περιφέρεια των laptops έγινε μετά από ιδιαίτερα κοπιώδη και συντονισμένη προσπάθεια,δεδομένου ότι λόγω των περιστάσεων που δημιούργησε η πανδημία είχε δημιουργηθεί μεγάλη έλλειψη στην αγορά -ωστόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατόρθωσε να εξασφαλίσει το εν λόγω υλικό και μάλιστα κατά προτεραιότητα.
πηγή: drt915
Comments