0
Σε συνέχεια και των τελευταίων ανακοινώσεων από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας καθώς και ο Δήμος Ναυπλιέων όπου ανήκει σε αυτή τίθεται σε αυστηρό lockdown από 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εν όψει των τελευταίων ανακοινώσεων καλεί όλους τους δημότες να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Όσο πιο πιστά τηρήσουμε τα μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα αποδώσουν! Σοβαροί , υπεύθυνοι ,συγκεντρωμένοι και πάνω απ’ όλα ενωμένοι ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο.Όλοι μία μεγάλη οικογένεια.
Ειδικότερα, μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει, λαμβάνονται τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:
  • Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
  • Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
  • Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.
  • Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).
Για να μειώσουμε την πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού, σε κλειστούς χώρους ανοίγουμε τα παράθυρα! Όσο πιο πιστά τηρήσουμε τα μέτρα τόσο πιο γρήγορα θα αποδώσουν!
Φοράμε Μάσκα
Πλένουμε Χέρια
Μένουμε Σπίτι
Για να μείνουμε ασφαλείς!

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ